Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g1602g2724kcal256.3g8g192.3g0g
Vesi2003g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 761g370kcal9g72.1g1.4g12.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g100kcal4.8g0.6g8.8g0g
Aromisuola (5g)40g22kcal0.3g4.2g0.4g0.8g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g1001g1102kcal23g40.1g100.1g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g361g1370kcal3.6g331.6g1.8g0g
Sinappi 96g126kcal4.2g13.6g5.8g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11808g11628kcal602.4g940.4g621.2g29g
Valittu annoskoko5904g5814kcal301.2g470.2g310.6g14.5g
Annoskoko puolitettuna2952g2907kcal150.6g235.1g155.3g7.3g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205857