Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1499g525kcal15g97.5g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka300g81kcal5.7g12.6g0.6g7.2g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g300g1050kcal39.3g208.1g5.1g9.6g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow39g101kcal3.9g3.9g7.8g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.7g
Vesi, vesijohtovesi 2999g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11832g4737kcal143.4g727g135.2g66g
Valittu annoskoko5916g2369kcal71.7g363.5g67.6g33g
Annoskoko puolitettuna2958g1184kcal35.9g181.8g33.8g16.5g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302625