Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.158g871kcal1.6g1.6g95g0g
Sokeri 135g546kcal0g134.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.3g25kcal0g6.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 131g186kcal16.3g0.4g13.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 154g530kcal15.7g108g1.9g5.4g
Leivinjauhe 7.9g14kcal0.4g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1184g4343kcal68g507.4g220.6g10.8g
Valittu annoskoko592g2172kcal34g253.7g110.3g5.4g
Annoskoko puolitettuna296g1086kcal17g126.9g55.2g2.7g
Arvot/100g100g367kcal5.7g42.9g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059