Kaalilaatikko porosta

Jauha poronpaisti.

Ruskista liha, sipuli ja prkkanat.

Lisää pineksi raastettu kaali ja vesi.

ANNA KETKEN HAUTUA.

LISÄÄ MAUSTEET JA PAISTA UUNISSA 150 ASTETTA 1 TUNTI

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g8.7g64kcal0.1g0.1g7g0g
Poronpaisti 175g318kcal53.9g0g11.2g0g
Porkkana 58g19kcal0.4g3.2g0.1g1.5g
Sipuli 58g18kcal0.7g2.8g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kaali, valkokaali291g62kcal3.5g9.9g0.6g6.1g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1187g966kcal117.6g32.8g38g17.6g
Valittu annoskoko593g483kcal58.8g16.4g19g8.8g
Annoskoko puolitettuna297g242kcal29.4g8.2g9.5g4.4g
Arvot/100g100g81kcal9.9g2.8g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461271