Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt225g158kcal5.9g14.6g7.2g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g374kcal42.8g0g22.5g0g
Arla Apetina Feta 3%113g124kcal20.2g2.2g3.4g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1193g1328kcal138.6g36.8g66.4g2.6g
Valittu annoskoko596g664kcal69.3g18.4g33.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna298g332kcal34.7g9.2g16.6g0.7g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367211