Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl2784g3675kcal364.7g8.4g231.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g1648g6691kcal0g1648g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g464g1624kcal60.3g315.5g11.1g0g
Perunajauhot,rainbow944g3059kcal0.9g764.6g0.9g13.2g
Leivontamargariini Euroshopper112g806kcal1.1g1.1g89.6g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11984g31850kcal858.2g5505.4g665.4g26.8g
Valittu annoskoko5992g15925kcal429.1g2752.7g332.7g13.4g
Annoskoko puolitettuna2996g7963kcal214.6g1376.4g166.4g6.7g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746