Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2103g3491kcal399.6g0g210.3g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 451g1020kcal72.1g2.3g81.1g0g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g977g273kcal5.9g58.1g2g24.4g
Pasta, Pirkka Gnocchi901g3245kcal108.2g676g9.9g30.6g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 15g43kcal1.6g6.4g0.3g3.9g
Vesi, vesijohtovesi 1202g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11988g16305kcal1182.6g1514.4g608.4g128g
Valittu annoskoko5994g8153kcal591.3g757.2g304.2g64g
Annoskoko puolitettuna2997g4076kcal295.7g378.6g152.1g32g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147519