Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.4g5.7kcal0.6g0g0.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g0.4g1.4kcal0g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.7g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g18kcal1.6g0.6g0.8g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.8g0.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g149kcal13.6g5.1g6.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110