Raparperipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää muna hyvin sekoittaen.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.

Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle, nosta hiukan reunoja.

Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.

Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.

Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.

Kaada seos piirakan päälle.

Paista n.200 asteessa n. 20-30 min. kunnes kermaviili pintakin on saanut hiukan väriä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ammumariu

Ammumariu sanoi...

Kuuluu kaksi munaa yksi taikinaan ja yksi raparperisekoitukseen, ei jostain syystä ottanut kaksi munaa..

perjantai 20.05.2011 klo 11:15

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Sokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Muna, annos 60g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 2.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.9g0.6kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g26kcal0.2g3g1.2g0g
Valittu annoskoko6g13kcal0.1g1.5g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.1g0.8g0.3g0g
Arvot/100g100g218kcal1.7g25g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234205