J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 4.8g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g10kcal0g2.4g0g0.2g
Valittu annoskoko6g5kcal0g1.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0g0.6g0g0.1g
Arvot/100g100g85kcal0g19.7g0g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403