Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg3.3g1.7kcal0g0.4g0g0g
Atria kevyt jauheliha1.3g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g0.8g1kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g11kcal0.4g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.2g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g90kcal3.3g6.6g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643