Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 2.1g11kcal0.3g0g1g0g
Herkkusieni 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Pasta Torino tumma1.7g6kcal0.3g1g0.1g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g36kcal1.2g2g2.4g0.2g
Valittu annoskoko6g18kcal0.6g1g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.3g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g295kcal9.8g16.4g19.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201