Hapankaali-uunimakkara

Hapankaali voideltuun uunivuokaan, päälle pilkotut makkarat, siirappia norona yli ainesten ja vielä muutama nokare voita.

Paista 225 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasilaisen hapankaali (100g)2.7g0.5kcal0g0g0g0g
Eetvartti a-lk grillimakkara (Snellman), annos 100g2.7g7.8kcal0.4g0.1g0.7g0g
Siirappi 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g22kcal0.8g0.8g1.8g0g
Valittu annoskoko6g11kcal0.4g0.4g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g183kcal6.7g6.7g15g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=308610