Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g0.9g3.2kcal0g0.6g0.1g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g0.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Vispikerma Flora 20%0.9g2kcal0g0g0.2g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Mansikka 3.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g17kcal0.2g2.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko6g8kcal0.1g1.1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.1g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g136kcal1.6g18g4.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397