Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä3.9g15kcal0.2g1.2g1g0g
Valio maustettu rahka, vanilja1.6g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g0.9g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g37kcal0.6g3.4g2.2g0g
Valittu annoskoko6g18kcal0.3g1.7g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.2g0.9g0.6g0g
Arvot/100g100g288kcal4.7g26.6g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150640