Raparperimansikkasoppa

Keitetään raparperi kypsäksi.

Lisätään mansikat.

Sekoitetaan perunajauhot pieneen määrään kylmää vettä joka lisätään koko ajan sekoittaen sopan joukkoon.

Kiehautetaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Misser
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi pakastettu0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot,rainbow0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g6kcal0g1.4g0g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0g0.7g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0g0.4g0g0g
Arvot/100g100g50kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106207