Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.3g4.7kcal0.2g0.9g0g0g
Voi 1g7.5kcal0g0g0.8g0g
Maito, Kevyt0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g38kcal0.6g4.6g1.8g0g
Valittu annoskoko7g19kcal0.3g2.3g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.2g1.2g0.5g0g
Arvot/100g100g291kcal4.5g34.8g13.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760