Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl4.1g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.4g0.9kcal0g0g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 1.4g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g28kcal1.8g0g2.2g0.4g
Valittu annoskoko7g14kcal0.9g0g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.5g0g0.6g0.1g
Arvot/100g100g212kcal13.6g0g16.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169