Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.2g8.5kcal0g0g1g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.5g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g61kcal0.8g7g3.2g0g
Valittu annoskoko7g31kcal0.4g3.5g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g15kcal0.2g1.8g0.8g0g
Arvot/100g100g465kcal6.1g53g24.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429822