Omenapiirakka,parempi maidoton

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lilsää vaahtoon öljy varovasti sekoittaen.

Lisää jauho-leivinjauhe- ja vaniljasokeriseos.

Kaada taikina leivinpaperilla suojattuun korealaitaiseen uunipeltiin.

lado omenan palat vinottain taikinan päälle.

Halutessasi voit ripsutella kanelia tai kaakaojauhetta javaniljasokeria päälle.

Paista 200 asteessa n. 35 min. riippuen uunistasi.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl2.3g3kcal0.3g0g0.2g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g1.6g6.6kcal0g1.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g36kcal0.8g4.8g1.2g0g
Valittu annoskoko7g18kcal0.4g2.4g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.2g1.2g0.3g0g
Arvot/100g100g267kcal6g35.8g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391519