DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3.5g1kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)1.1g8.1kcal0g0g0.9g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 1.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g24kcal0g0.4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko7g12kcal0g0.2g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0g0.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g175kcal0g2.9g16.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273904