Possupata

Kuullota sipulit ja valkosipuli curryllä maustetussa voiöljyseoksessa.

Lisää porsaansuikaleet ja ruskista.

Lisää pannulle tomaattipure ja tilkka vettä.

Mausta.

Hauduta kunnes lihat ovat mureita.

Lisää kerma ja oliivit.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g3.5g7kcal0.7g0g0.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)0.9g1.5kcal0g0g0.1g0g
Figaro, mustia oliiveja, kivettömiä0.4g0.8kcal0g0g0.1g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g22kcal1.4g0.4g1.4g0g
Valittu annoskoko7g11kcal0.7g0.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g159kcal10.3g2.9g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179555