Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 2.3g12kcal0.4g0g1.2g0g
Herkkusieni 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Pasta Torino tumma2g6.8kcal0.4g1.2g0.1g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g41kcal1.6g2.6g2.8g0.2g
Valittu annoskoko7g20kcal0.8g1.3g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.4g0.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g296kcal11.6g18.8g20.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201