Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Sokeri 1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.2kcal0.2g1.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g51kcal0.8g6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko7g26kcal0.4g3g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g13kcal0.2g1.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g364kcal5.7g42.9g18.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059