Hapankaali-uunimakkara

Hapankaali voideltuun uunivuokaan, päälle pilkotut makkarat, siirappia norona yli ainesten ja vielä muutama nokare voita.

Paista 225 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasilaisen hapankaali (100g)3.1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Eetvartti a-lk grillimakkara (Snellman), annos 100g3.1g8.9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Siirappi 0.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g25kcal1g1g2g0g
Valittu annoskoko7g13kcal0.5g0.5g1g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g183kcal7.2g7.2g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=308610