Mikrosuklaakakku

Sekoita kananmunat rasvan sekaan, älä vaahdota, ja sitten kuivat aineet muna-rasvaseokseen, ensiksi keskenään sekoitettuna.

Taikinaseos silikonivuokaan ja 900W mikrossa paistoaika n.3-4 min. Koristele haluamallasi tavalla.

Valitettavasti ei mikään kevyt versio, mutta näppärän nopea ja herkullinen :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Peppilotta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g9.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.5g22kcal0.7g4.5g0.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2g7.3kcal0.4g0.2g0.4g0.6g
Aprikoosihillo (Rainbow)7.9g16kcal0.1g4g0.1g0g
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g12g66kcal0.9g3.8g5.2g0g
Sokeri 8.4g34kcal0g8.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g502kcal6.8g43g33.6g1.6g
Valittu annoskoko60g251kcal3.4g21.5g16.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna30g126kcal1.7g10.8g8.4g0.4g
Arvot/100g100g419kcal5.7g35.9g28g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151381