Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g7.2g39kcal0.6g2.4g2.9g0.7g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g23g60kcal0.5g0.9g6g0.1g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g29g35kcal1g1.1g2.9g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g271kcal4.2g9.8g23.6g1.6g
Valittu annoskoko60g135kcal2.1g4.9g11.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna30g68kcal1.1g2.5g5.9g0.4g
Arvot/100g100g225kcal3.5g8.2g19.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255146