Karviaismehu

Laita karviaiset isoon astiaan ja kaada päälle sokeri.

Sekoita, ja jos karviaiset ovat suoraan pakastimesta, anna sulaa pari tuntia.

Kaada päälle 4 litraa kiehuvaa vettä ja laita kansi päälle.

Odota 6 tuntia.

Siivilöi, laita pulloihin ja jääkaappiin.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karviainen 11g4.5kcal0.1g0.6g0g0.4g
Sokeri 3.8g16kcal0g3.8g0g0g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g40kcal0.2g8.8g0g0.8g
Valittu annoskoko60g20kcal0.1g4.4g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g10kcal0.1g2.2g0g0.2g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.3g0g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239114