Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g3.7g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.6g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.1g1.4kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g25kcal2.2g2.8g0.2g1.2g
Valittu annoskoko60g13kcal1.1g1.4g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g6kcal0.6g0.7g0.1g0.3g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363122