Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 25g14kcal0.4g3.2g0g0.2g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g11g32kcal2g0.1g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g172kcal8.8g7g12.2g0.6g
Valittu annoskoko61g86kcal4.4g3.5g6.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g43kcal2.2g1.8g3.1g0.2g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.8g10g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874