Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow4.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)9g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 18g39kcal3.1g0g3g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g5.6g20kcal1.3g0g1.7g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 2.3g7.1kcal0.1g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g150kcal9.8g3.2g11g1g
Valittu annoskoko61g75kcal4.9g1.6g5.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g38kcal2.5g0.8g2.8g0.3g
Arvot/100g100g123kcal8g2.6g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343560