Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl279g368kcal36.5g0.8g23.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g165g670kcal0g165g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g47g163kcal6g31.6g1.1g0g
Perunajauhot,rainbow95g306kcal0.1g76.6g0.1g1.3g
Leivontamargariini Euroshopper11g81kcal0.1g0.1g9g0g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g3189kcal85.8g551.2g66.6g2.6g
Valittu annoskoko600g1595kcal42.9g275.6g33.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna300g797kcal21.5g137.8g16.7g0.7g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746