Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g600g2160kcal168g12g162g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1980g2825kcal247.5g5.9g203g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g1500g3840kcal270g48g285g7.5g
Ranskankerma Valio720g2016kcal18g25.2g201.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g21681kcal1407g182.2g1703.2g15g
Valittu annoskoko6000g10841kcal703.5g91.1g851.6g7.5g
Annoskoko puolitettuna3000g5420kcal351.8g45.6g425.8g3.8g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181357