Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl2788g3680kcal365.2g8.4g231.4g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g1650g6700kcal0g1650.2g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g465g1626kcal60.4g315.9g11.2g0g
Perunajauhot,rainbow945g3063kcal0.9g765.7g0.9g13.2g
Leivontamargariini Euroshopper112g808kcal1.1g1.1g89.7g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g31893kcal859.4g5512.8g666.4g26.8g
Valittu annoskoko6000g15946kcal429.7g2756.4g333.2g13.4g
Annoskoko puolitettuna3000g7973kcal214.9g1378.2g166.6g6.7g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746