Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet146g178kcal31.1g0g5.8g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.1g5.4kcal0.3g0.3g0.4g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g104g43kcal1.5g8.4g0.3g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas52g146kcal9.9g0g11.5g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g17g8.8kcal1g0.9g0.2g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g28g35kcal0.8g7.2g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.1g5.8kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1203g844kcal89.6g34g37.6g0g
Valittu annoskoko601g422kcal44.8g17g18.8g0g
Annoskoko puolitettuna301g211kcal22.4g8.5g9.4g0g
Arvot/100g100g70kcal7.5g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045