Beacsun makkarakeitto

1. Vesi & lihaliemikuutio
2. Sipuli
3. Keittojuurekset (ensin jos tuoreita)
4. Perunat

Kun kasvikset kypsiä, makkara.

Hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 401 grammaa

Appuru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.7g9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.9g5.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 109g83kcal2g16.9g0.2g1.1g
Uunilenkki (Hk), annos 100g75g165kcal8.2g6.7g12g0g
Keittojuurekset, apetit, 200 gr112g29kcal1g5.4g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1203g583kcal23.4g58.6g27.4g7.4g
Valittu annoskoko601g292kcal11.7g29.3g13.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna301g146kcal5.9g14.7g6.9g1.9g
Arvot/100g100g49kcal1.9g4.9g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377405