Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 105g34kcal0.5g3.6g0.7g3.5g
Sokeri 37g151kcal0g37.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 17g56kcal0g13.6g0g0.2g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g4.8g29kcal0.3g2.8g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1204g541kcal1.6g114.4g4.8g7.4g
Valittu annoskoko602g270kcal0.8g57.2g2.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna301g135kcal0.4g28.6g1.2g1.9g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353