J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 478g170kcal0.8g34g0.4g9.6g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g89g345kcal0g86.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1204g1031kcal1.6g241.6g0.8g19.2g
Valittu annoskoko602g515kcal0.8g120.8g0.4g9.6g
Annoskoko puolitettuna301g258kcal0.4g60.4g0.2g4.8g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403