Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 146g49kcal1g8g0.1g2g
Vesi418g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.3g25kcal0g6.2g0g0g
Perunajauhot,rainbow13g41kcal0g10.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1205g392kcal2g88.6g0.2g4.4g
Valittu annoskoko602g196kcal1g44.3g0.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna301g98kcal0.5g22.2g0.1g1.1g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928