Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 2453g1343kcal39g321.6g4.2g20.8g
Sipuli 421g127kcal5.3g20.2g0.8g7.1g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g1051g3185kcal199.7g5.3g262.8g0g
Kananmuna kuoreton 1542g2199kcal192.7g4.6g158g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 189g1673kcal0g0g189.2g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g17095kcal875g708.8g1230.4g59.6g
Valittu annoskoko6048g8548kcal437.5g354.4g615.2g29.8g
Annoskoko puolitettuna3024g4274kcal218.8g177.2g307.6g14.9g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874