Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%150g180kcal4.4g6.8g15g0g
Philadelphia Light tuorejuusto75g143kcal5.9g2.6g12g0g
Parsakaali brokkoli 375g132kcal17.3g7.3g1.1g9.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.8g6.4kcal0.3g1.2g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1212g921kcal55.8g35.8g56.2g18.8g
Valittu annoskoko606g461kcal27.9g17.9g28.1g9.4g
Annoskoko puolitettuna303g230kcal14g9g14.1g4.7g
Arvot/100g100g76kcal4.6g3g4.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484