Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g17g28kcal2.7g0.1g2g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 7.9g3.9kcal0.1g0.8g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Aromisuola (5g)0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g10g12kcal0.2g0.4g1g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g3.8g14kcal0g3.5g0g0g
Sinappi 1g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g121kcal6.2g9.8g6.4g0.2g
Valittu annoskoko62g61kcal3.1g4.9g3.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g30kcal1.6g2.5g1.6g0.1g
Arvot/100g100g99kcal5g8g5.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205857