Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g16g5.5kcal0.2g1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka3.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g3.1g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g49kcal1.4g7.4g1.6g0.8g
Valittu annoskoko62g25kcal0.7g3.7g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g12kcal0.4g1.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g40kcal1.1g6g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302625