Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g17g59kcal1.4g12.7g0.3g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.2g0g
Kanaliemi laimennettu 42g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g168kcal3g25.8g5.6g1g
Valittu annoskoko62g84kcal1.5g12.9g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g42kcal0.8g6.5g1.4g0.3g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080