Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse28g208kcal0g0g23.1g0g
Sipulikuutiot rainbow63g6.3kcal0.9g0.9g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%156g133kcal1.6g7g10.9g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g63g106kcal4.7g0.9g9.4g0g
Poronkäristys, Polarica300g390kcal60.1g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1220g1689kcal134.6g17.6g122.8g0g
Valittu annoskoko610g844kcal67.3g8.8g61.4g0g
Annoskoko puolitettuna305g422kcal33.7g4.4g30.7g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.4g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713