Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton453g648kcal54.4g0g45.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl76g257kcal1.5g2.3g26.4g0g
Suola, annos 3g7.6g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g7.6g55kcal0g0g6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g68g408kcal14.3g4.5g36.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g2737kcal140.4g13.6g228.8g0g
Valittu annoskoko612g1368kcal70.2g6.8g114.4g0g
Annoskoko puolitettuna306g684kcal35.1g3.4g57.2g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703