Turkkilaiset kebakot

Sekoita-muotoile 7 kebakkoa- paista 200/20min

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Janitai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha449g745kcal85.2g0g44.9g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.4g6.7kcal0.5g1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 35g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 22g10kcal2.2g0.1g0g0g
Persilja 32g8.8kcal0.4g0.4g0.1g2.6g
Korianteri, tuore, annos 20g32g6.4kcal0.6g1.3g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g1672kcal187.6g9.2g97.8g8.6g
Valittu annoskoko612g836kcal93.8g4.6g48.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna306g418kcal46.9g2.3g24.5g2.2g
Arvot/100g100g137kcal15.3g0.8g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409678