Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3501g5811kcal665.2g0g350.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g455g1456kcal41g236.7g27.3g41g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1750g1123kcal56g84.4g61.3g0.2g
Kananmuna kuoreton 438g624kcal54.7g1.3g44.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g18030kcal1633.8g644.8g967.2g82.4g
Valittu annoskoko6144g9015kcal816.9g322.4g483.6g41.2g
Annoskoko puolitettuna3072g4508kcal408.5g161.2g241.8g20.6g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110