Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g736g3938kcal57.4g250.2g301.8g67.7g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g2352g6115kcal47g94.1g611.5g11.8g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g3008g3610kcal99.3g111.3g300.8g0g
Makeutusjauhe, Rainbow48g190kcal0.9g46.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g27704kcal409.2g1004.4g2428.2g159g
Valittu annoskoko6144g13852kcal204.6g502.2g1214.1g79.5g
Annoskoko puolitettuna3072g6926kcal102.3g251.1g607.1g39.8g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255146