Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2400g1440kcal36g312g2.4g21.6g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1600g3641kcal304g0g272g0g
Jauhelihamauste, annos 15g60g1.8kcal0g0.6g0.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl800g680kcal11.2g35.2g56g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal1g3.8g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12376g12793kcal715.8g745.4g776g58.2g
Valittu annoskoko6188g6397kcal357.9g372.7g388g29.1g
Annoskoko puolitettuna3094g3198kcal179g186.4g194g14.6g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082